Optimaal genieten van rust en ruimte op uw vakantie, dat kan in deze prachtige vakantiewoning op de Veluwe. Gelegen op het kleinschalige bospark ’t Hertenkamp zit u midden in het bos. Op slecht enkelen minuten lopen zijn de Kroondomeinen. In de buurt is veel te doen voor jong en oud.

De unieke logwoning is 2019 gebouwd, en bied veel ruimte met een rustieke uitstraling. Het vakantiehuis is volledig handgemaakt en bestaat uit echte solide log’s/boomstammen, afkomstig uit hooggebergte. Dit geeft zowel binnen als buiten een bijzondere sfeer. De royale benedenverdieping maakt dit de perfecte plek voor het hele gezin. Mede door de grote veranda’s aan beide zijden kunt u bij alle weersomstandigheden van het buitenleven genieten.

Het dorp Emst ligt tussen Vaassen en Epe in.
Deze gezellige plaatsen bieden genoeg vertier en alle grote supermarkten zijn aanwezig. Voor een vergeten boodschap en verse broodjes, kunt u van april tot eind oktober terecht in de campingwinkel van camping ‘De Wildhoeve’, die op loopafstand is. Als u kleine kinderen hebt kunt u ze hier ook laten spelen in de waterspeeltuin en speeltuintjes op camping De Wildhoeve.
Als u uit eten wilt, kunt u goed terecht in het culinaire Vierhouten. Van pannekoekenhuis tot culinair etentje, alle kanten kunt u daar op.
Ook een aanrader is het Koetshuis van Kasteel Cannenburgh in Vaassen.

De steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer liggen binnen 30 minuten rijden. Het vakantiehuis de 7 geweien ligt op vijf minuten loopafstand van domein ’t Loo en het typisch glooiende Gelderse landschap. Door deze unieke ligging kun je genieten aan een verscheidenheid aan vogels en is de kans groot dat je vanaf het terras reeen, hazen, zwijnen of een vos ziet lopen. ’s Nachts hoor je het roepen van de uil en ga je slapen onder een deken van ontelbare sterren.

Het boshuis ligt aan de rand van de Veluwe. U wandelt of fietst zo het prachtige bos- en heidegebied in. In ons boshuis vindt u fiets- en wandelkaarten. 

Kastelen en musea:

Dierenparken in de omgeving:

Voor de kinderen:

en nog veel meer:

  • Gezellige dorpjes in de buurt zoals Vaassen, Epe, Elspeet, Vierhouten, Elburg, Hattum etc. .
  • Leuke plaatsen in de buurt zoals Deventer, Zutphen en Apeldoorn
  • op 5 min afstand “Burnside cable park”, waterskien en terras. (www.burnsidecablepark.nl)
  • Op 5 minuten afstand “De Veluwse Bron”, sauna complex (www.veluwsebron.nl)
  • Op 5 minuten afstand visvijvers en een forellenkwekerij.